loader image
WEBSITE OF WEBSHOP LATEN MAKEN ? VANDAAG NOG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN?
Ja, graag direct een consult aanvragen
mobile devices 2017980 1280
Website of E-commerce webshop laten maken?

Webdesign: Een website of webshop die past bij de visie van je bedrijf

 

Alleen een ‘mooi webdesign’  is voor ons niet genoeg. Wij streven naast het uiterlijk altijd naar een conversiegericht webdesign voor jouw bedrijf. Een website van Videravitae is onderscheidend, functioneel en niet te vergeten vindbaar in de zoekmachines. Een website bouwen doen wij op basis van onze expertise, ervaring én jouw bedrijfsdoel. Jij weet zelf immers als geen ander wie je klanten zijn en hoe ze denken.

Samen met jou ontwikkelen we een website of webshop die leidt tot meer bestellingen, meer aanvragen, meer klanten, meer omzet en meer winst. Wij weten als geen ander hoe we van het webdesign voor jouw bedrijf een succes moeten maken.

Webshop of website laten maken in 5 stappen.

1. Offerteaanvraag

 

Doe je een offerteaanvraag bij VideraVitae, dan kun je deze binnen 48 uur verwachten via e-mail. Deze offerte bestaat uit een kort maar krachtig investeringsoverzicht. Heb je nog vragen?  Twijfel niet om ons te contacteren.  Ga je akkoord dan ontvang je van ons een vragenlijst om in te vullen. Hier bepaal je onder andere of je een standaard business webshop of website wilt, of een maatwerk webshop. De eerste stap naar je eigen website of webshop is gezet!

macbook, apple, imac
2. Intakegesprek:

 

Door het gesprek met je aan te gaan, brengen we beter in kaart waar je voor staat, wat de huisstijl van je onderneming is of moet worden, en welke vragen of wensen je nog meer hebt. Uiteindelijk komen we alleen samen tot het beste resultaat!

3. Website ontwikkeling:
 

Ons team kan zich goed voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat. Tijdens het intakegesprek geven we duidelijk aan wanneer de opleverdatum zal zijn. Heb je zelf een datum gepland? Geef dit dan tijdig aan ons door. We nemen samen de eerste resultaten onder de loep, zodat onze vakkundige webdesigner de laatste punten van het ontwerp kan fine-tunen. Geef gerust te kennen wat je nog mist. Transparantie naar elkaar vinden wij erg belangrijk.

4. Oplevering
 

Het moment van oplevering is bijna daar, maar niet voordat wij de website / webshop uitvoerig getest hebben om zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Na de verwerking van je laatste op- of aanmerkingen, lanceren we je trouwe online partner.

5. De website is live

 

Showtime! Nu alle stappen doorlopen zijn, beschik jij over een nieuwe conversiegerichte website/webshop. Laat die klanten maar komen.

 
Advies nodig over 1 van onze diensten?

Twijfel je tussen een website of webshop? Of heb je andere vragen over  bijvoorbeeld online marketing? In een vrijblijvend adviesgesprek op de door jouw gewenste locatie, online meeting en datum staat ons team je graag te woord. Klik op de button en vraag je online oplossing op maat vandaag nog aan.

 

Wordpress logo 8
WORDPRESS – WOOCOMMERCE

 

WordPress heeft alle functies om een professionele website te maken met een prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat je wilt.

Wij van Videravitae  kunnen al je vragen beantwoorden. We bekijken samen welk platform je kunt kiezen op basis van je individuele behoeften en natuurlijk je bedrijfsdoel. 

 

 

41c7844bc61708da4cd7e0ba15c14957
SHOPIFY

 

Het belangrijkste verschil tussen WooCommerce en Shopify is dat Shopify een alles-in-één eCommerce-oplossing is. Speciaal ontworpen om je alles te geven wat je nodig hebt om snel online aan de slag te gaan.

Shopify haalt de complicaties en technische aspecten weg en vervangt ze door gebruiksvriendelijke tools. Jouw shopify online winkel kan binnen een veel kortere tijd worden opgezet dan WordPress/WooCommerce. Er zijn nog veel meer voordelen die shopify te bieden heeft. Wil je meer weten?

White Wix logo
WIX

 

Heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface.

Meer dan 500 sjablonen met opvallende ontwerpen.

Zeer aanpasbaar + Rendabel voor e-commerce.

Geavanceerde e-commercetools, inclusief wereldwijde verzendkosten en verlaten winkelwagen-e-mails.

Sterke merkfocus. Meertalige sites + 24/7 ondersteuning. Nadelen: Het meest geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.

Scroll naar top