loader image
mobile devices 2017980 1280
Website of E-commerce webshop laten maken?

Marketing op basis van AI eenvoudig gemaakt: ontdek vandaag nog het verschil 

 

we weten dat een professionele website essentieel is voor elk bedrijf dat wil slagen in het huidige digitale landschap. Daarom maken we niet alleen visueel verbluffende ontwerpen – we gebruiken ook geavanceerde AI-oplossingen om een op maat gemaakte digitale ervaring te creëren die uw publiek aanspreekt en inspireert.

Ons proces begint met een goed begrip van uw bedrijf en uw doelgroep. We gebruiken AI-gestuurde analyses om belangrijke inzichten over uw gebruikers en hun gedrag te ontdekken, waardoor we een website kunnen ontwerpen die er niet alleen geweldig uitziet, maar bezoekers ook omzet in loyale klanten.

Maar daar stoppen we niet. Ons team van experts is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en best practices op het gebied van webdesign, zodat uw website altijd up-to-date en geoptimaliseerd is voor succes.

Met VideraVitae krijgt u een website die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook tastbare resultaten voor uw bedrijf oplevert. Van meer betrokkenheid tot hogere conversieratio’s, onze AI-aangedreven oplossingen zijn ontworpen om u te helpen slagen op de lange termijn.

Neem vandaag nog contact op met VideraVitae voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het maken van een website die uw publiek inspireert en aanspreekt.

1. Offerteaanvraag

 

Doe je een offerteaanvraag bij VideraVitae, dan kun je deze binnen 48 uur verwachten via e-mail. Deze offerte bestaat uit een kort maar krachtig investeringsoverzicht. Heb je nog vragen?  Twijfel niet om ons te contacteren.  Ga je akkoord dan ontvang je van ons een vragenlijst om in te vullen. Hier bepaal je onder andere of je een standaard business webshop of website wilt, of een maatwerk webshop. De eerste stap naar je eigen website of webshop is gezet!

Zonder titel 1080 x 950 px 1080 x 900 px 1080 x 700 px
2. Intakegesprek:

 

Door het gesprek met je aan te gaan, brengen we beter in kaart waar je voor staat, wat de huisstijl van je onderneming is of moet worden, en welke vragen of wensen je nog meer hebt. Uiteindelijk komen we alleen samen tot het beste resultaat!

3. Website ontwikkeling:
 

Ons team kan zich goed voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat. Tijdens het intakegesprek geven we duidelijk aan wanneer de opleverdatum zal zijn. Heb je zelf een datum gepland? Geef dit dan tijdig aan ons door. We nemen samen de eerste resultaten onder de loep, zodat onze vakkundige webdesigner de laatste punten van het ontwerp kan fine-tunen. Geef gerust te kennen wat je nog mist. Transparantie naar elkaar vinden wij erg belangrijk.

4. Oplevering
 

Het moment van oplevering is bijna daar, maar niet voordat wij de website / webshop uitvoerig getest hebben om zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Na de verwerking van je laatste op- of aanmerkingen, lanceren we je trouwe online partner.

5. De website is live

 

Showtime! Nu alle stappen doorlopen zijn, beschik jij over een nieuwe conversiegerichte website/webshop. Laat die klanten maar komen.

 
Advies nodig over 1 van onze diensten?

Twijfel je tussen een website of webshop? Of heb je andere vragen over  bijvoorbeeld online marketing? In een vrijblijvend adviesgesprek op de door jouw gewenste locatie, online meeting en datum staat ons team je graag te woord. Klik op de button en vraag je online oplossing op maat vandaag nog aan.

 

Wordpress logo 8
WORDPRESS – WOOCOMMERCE

 

WordPress heeft alle functies om een professionele website te maken met een prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat je wilt.

Wij van Videravitae  kunnen al je vragen beantwoorden. We bekijken samen welk platform je kunt kiezen op basis van je individuele behoeften en natuurlijk je bedrijfsdoel. 

 

 

41c7844bc61708da4cd7e0ba15c14957
SHOPIFY

 

Het belangrijkste verschil tussen WooCommerce en Shopify is dat Shopify een alles-in-één eCommerce-oplossing is. Speciaal ontworpen om je alles te geven wat je nodig hebt om snel online aan de slag te gaan.

Shopify haalt de complicaties en technische aspecten weg en vervangt ze door gebruiksvriendelijke tools. Jouw shopify online winkel kan binnen een veel kortere tijd worden opgezet dan WordPress/WooCommerce. Er zijn nog veel meer voordelen die shopify te bieden heeft. Wil je meer weten?

White Wix logo
WIX

 

Heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface.

Meer dan 500 sjablonen met opvallende ontwerpen.

Zeer aanpasbaar + Rendabel voor e-commerce.

Geavanceerde e-commercetools, inclusief wereldwijde verzendkosten en verlaten winkelwagen-e-mails.

Sterke merkfocus. Meertalige sites + 24/7 ondersteuning. Nadelen: Het meest geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.

Scroll naar top