loader image

Premium Pakket Webdesign

Een optimale gebruikerservaring met een design dat niet alleen bij jouw merk past, maar je merk versterkt. Waarbij de interactie tussen de gebruiker en de interface optimaal is afgestemd op de doelstellingen die jij wilt behalen. Een design waarbij voldaan wordt aan alle standaarden op het gebied van schaalbaarheid, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Design is veel meer dan een mooi jasje.

Een van de belangrijkste onderdelen van webdesign is dat klanten op intuïtieve wijze taken moeten kunnen volbrengen. Denk hierbij aan het opzoeken van contactgegevens, het insturen van een formulier of het bestellen van een product.

foto in mac dimension 3 logo

Ga jij voor de ultieme online experience ?

Maak keuze uit 1 van onze Premium Webdesign pakketten

Iedere website op basis van (specifieke) wensen of eisen. Gemakshalve kan dit pakket als uitgangspunt dienen.

Responsive Website Design

 

Responsive Website Design wilt zeggen dat de website zo is gemaakt dat deze zich aanpast aan de grote van het beeldscherm. Van een desktop computer is dat meestal een TFT scherm, bijvoorbeeld een 19 of 21 inch. Aan een tablet met bijvoorbeeld een 7 of 10 inch scherm en aan een kleiner scherm als dat van een smartphone, bijvoorbeeld een 5 inch.

Dynamische webpagina’s & CSS

 

Eigenschappen als lettertype, kleur, koptekst (grote) enzovoorts wordt vastgelegd in één bestand (CSS). Wijzigingen in dat bestand worden doorgevoerd op de hele website, ongeacht het aantal pagina’s of getroffen teksten. Dit bespaard veel tijd (kosten) ook of helemaal als u wijzigingen uitbesteedt. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld website footer, telefoonnummer of andere content dat op meerdere webpagina’s terug komt, ook dan éénmaal wijzigen volstaat.

Beter geregeld!

 

Onafhankelijk!

Websites die door VideraVitae geleverd worden, zijn vrijwel overal onder te brengen (tenzij expliciet anders vermeld) d.m.v. hosting. Je bent dus niet afhankelijk van één aanbieder of VideraVitae, en zult dat ook nooit worden. Dat geldt ook voor het CMS (content management systeem) (tenzij expliciet anders vermeld).

Het gaat om inloggen, wijzigen, opslaan en klaar

 

Content Management Systeem (CMS)

Met het intuïtieve beheerpaneel (ook wel in het Engels verwoord: Content Management Systeem) is het beheren van de website een fluitje van een cent. Met hetzelfde gemak als bijvoorbeeld MS Word® kunnen tekst en afbeeldingen gewijzigd worden of nieuwe (webpagina’s) worden toegevoegd. Een onbeperkt aantal overigens.

Goed gevonden!

 

Zoekmachines optimalisatie

SEO is een veelgebruikte term op e-marketing gebied en staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Er zijn meer dan 250 SEO criteria. Jouw nieuwe website komt in alle (bekende) zoekmachines, waaronder Google, Altavista, Yahoo en Bing.

Google Maps

 

Voor alle schermen

De exacte locatie waar je bedrijf is gevestigd, handig en snel kenbaar gemaakt met een plattegrond (eventueel Google Maps en routeplanner functies van Google). Door te klikken op een link op je website, wordt de navigatie op smartphone gestart. Heel handig en een groot gebruikersgemak.

Impressie

 

Foto gallerij / Portfolio

Wil je bezoekers van je website een impressie geven van je bedrijf? Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Er kunnen meerdere foto impressies worden toegevoegd. Tot pakweg 5 impressies met elk 100 foto’s (zelf aanleveren) is wel inbegrepen.

Groot gebruikersgemak

 

Voor jou geregeld

24/7 eenvoudig wijzigen, zelfs met je smartphone op locatie even een (nieuws)bericht toevoegen. Met hetzelfde gemak onbeperkt webpagina’s toevoegen, wijzigen en uitbreiden met bijvoorbeeld een offerteformulier. We regelen het allemaal, maar… gaat het om een nieuwe website die je besteld dan doen we sowieso alles dat je eenvoudig per mail, post of persoonlijk aanlevert voor je publiceren en in de website verwerken. Daarna kan dat nog steeds en met het CMS kun je dat als je wilt zelf doen.

Look & Feel

 

Huisstijl

Binnen de ruim opgezette kaders van het website Pro Premium Pakket, dat naar wens kan worden aangepast en in overleg, is één homepage met een mooie foto inbegrepen en één andere indeling voor de achterliggende webpagina’s. In de website wordt je bestaande huisstijl verwerkt. Is die er niet, dan kunnen we daar ook mee van dienst zijn en bieden daar bijvoorbeeld een huisstijl pakket voor aan.

Eenvoudig webpagina’s publiceren en wijzigen

 

Onbeperkt aantal webpagina’s

Binnen de kaders van het website Premium Pakket, dat naar wens kan worden aangepast en in overleg, publiceren wij tot en met 10 webpagina’s voor je op basis van door jou aangeleverde content. Er is binnen de website geen beperking over het aantal webpagina’s dat gepubliceerd mag of kan worden. Zelf toevoegen kost niets. Hulp en uitleg kan gegeven worden en in overleg verrekend worden. Wij doen niet moeilijk over een uurtje extra werk voor jou als nieuwe klant.

Top notch service en support

 

Slechts één telefoontje of mailtje volstaat en je krijgt altijd direct de juiste persoon te spreken. Geen telefooncentrale waar je naar muziek kunt luisteren. Gemiste oproepen worden per eerstvolgende mogelijkheid teruggebeld.

Gratis werkzaamheden voor je verricht

 

Ná oplevering van je website of webshop en afronding van het (hele)traject van A-Z komt het voor dat er toch aanpassingen aan de website gewenst zijn. Dit ondanks correctieronde(s), goede zorg, overleggen en overeenstemmingen. Sommige zaken kunnen bijvoorbeeld nóg gebruikersvriendelijke worden gemaakt, aldus reacties van bezoekers van de nieuwe website.

Uitsluitend voor leden

 

Beveiligde webpagina’s

Scherm webpagina’s van je website eenvoudig af met een door jou bedacht wachtwoord. Bij het opvragen van de webpagina typt men eerst het wachtwoord, daarna kan de webpagina bekeken worden. Compleet afgeschermde website is ook mogelijk (vanaf +0 euro).

Maandlasten zijn bij VideraVitae vrijwel nooit van toepassing voor de ontwikkeling van websites en andere werken. Gaat het om bijvoorbeeld (periodiek)onderhoud, webhosting, domeinnaam registratie en instandhouding, servicepakket of bijvoorbeeld voor het verrichten van werkzaamheden op je verzoek of volgens vaste afspraak, dan zijn er wel periodieke kosten. Maar voor bijvoorbeeld de nieuwsbrieven module om direct e-mailings (nieuwsbrieven te versturen) niet, voor chatbox op de website niet.

Huisstijl premium pakket

 

(Digitale) ontwerpen, bronbestanden, komen in je bezit en blijven zo lang als je klant bent door ons bewaard en leveren we op je verzoek ook aan drukkerij(en), andere ontwerpers, magazines enzovoorts.

 

Logo, Kleur, Typografie (lettertype) en Vormentaal. Zelfs de fotografie stijl zijn dit alle elementen die je vervolgens consistent gebruikt in presentaties, op briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website enzovoorts.

Met het huisstijl premium pakket wordt de huisstijl van je onderneming ontworpen, uiteraard in goed overleg en met een aantal correctie rondes. je kunt ook de digitale bronbestanden aangeleverd krijgen, die je zo naar een drukkerij kunt sturen of wij doen dat voor je. Alle ontwerpers kunnen met de bronbestanden prima uit de voeten, bijvoorbeeld om aanpassingen te verrichten en zo ben je niet gebonden aan VideraVitae of één aanbieder.

All-inclusive

De aanbieding geldt voor het hele huisstijl pakket als op de webpagina nader omschreven. Inclusief onder andere:

  • de oplevering van de gemaakte digitale (bron)bestanden (Illustrator, Photoshop) per e-mail.
  • De bronbestanden worden bovendien geleverd in meerdere formaten/bestand extensies.
  • Extensies standaard * .jpg (twee maal: 1x hoge resolutie, 1x geschikt voor web), .ai, .pdf, Png en .eps.
  • Lijst met kleurcode(s) (CMYK, RGB en HEX).

* Andere extensies zijn mogelijk in overleg, op elk moment.

Prijsbepalend


Factoren die van invloed zijn op prijs zijn bijvoorbeeld: correctieronde(s), aanleveren materiaal, tekst, hoeveelheid content, huisstijl, logo, bronbestanden die wel/niet aanwezig zijn, overleggen, uitgaan van template of ontwerp vanaf blanco, maatwerk, specifieke wensen of eisen, meerdere navigatiemenu’s, type navigatiemenu(s).

Zaken die bij VideraVitae  nauwelijks van invloed zijn: contactformulier of meerdere, aantal webpagina’s, aanpassen kleur(en), lettertype, kopteksten/grote.

In hoeverre je idee of project al uitgewerkt is. Gaat het bijvoorbeeld om een nieuwe onderneming, dan zijn soms niet alle zaken al even duidelijk en kunnen één of meer brainstormsessies uitkomst bieden.

Van A-Z
Wil je gewoon (alles) uitbesteden, zodat je je op je kernactiviteit kunt richten, dan ben je zeker aan het juiste adres. Ook ná oplevering van je website of webshop. Denk aan een huisstijl waaronder logo, vormentaal, typografie, visitekaartjes, briefpapier, website met daarin nieuwe huisstijl verwerkt, hosting, domein, email, continuïteit gewaarborgd, zelf inloggen op beheerpaneel website, directe mailings verzorgt enzovoorts.

Door het bovenstaande formulier in te vullen en in te dienen, stem je ermee in dat je persoonsgegevens worden gebruikt om je te registreren en berichten te sturen met betrekking tot je vraag. Deze informatie wordt alleen voor dit doel gebruikt, tenzij je ervoor hebt gekozen je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Je gegevens blijven vertrouwelijk en worden verzonden via een versleutelde verbinding, en worden niet gedistribueerd aan derden. Lees ons privacybeleid voor gedetailleerde informatie

cropped nieuwste logo videravitae 2 e1615310697312

Bezoek de website voor meer informatie

Scroll naar top