loader image

Wat is de Drive van VideraVitae

VideraVitae richt zich op een heldere toekomstvisie van bedrijven en individuen. Alles wat we  doen is met de focus op het ontdekken van de kern, de drijfveer, de visie en missie van het bedrijf of de persoon. Dit door middel van een 4-delig systeem dat een start en eindpunt heeft.

Het helpt je om duidelijkheid te krijgen over de sterkste punten van jou als persoon en je bedrijf. Het identificeert je talenten en je schaalbare doelgroep, je inkomsten en je platform dat je doel het beste optimaliseert.

Het glashelder krijgen wat jij als klant voor ideeën, visies, strategieën  en plannen hebt.

We helpen bedrijven en individuen graag met complexe problemen en maak ze helder en eenvoudig.

Van het ontdekken van begaafdheden tot het verbinden met je levensverhaal met de doelgroep in je business. Het inspireren en in staat stellen van kwaliteiten en deze te versterken om zo nog succesvoller te zijn.

VideraVitae is er om je zakelijke en persoonlijke behoeften te verwezenlijken.

Ons netwerk staat voor je klaar om je te helpen groeien.

Wij zijn hier nu. Wij staan voor je klaar. Laten we samen groeien naar een toekomst die bij je past.

MISSIE 

 verbinden, inspireren, helpen ontwikkelen en transformeren. Het ondersteunen van bedrijven en individuen, met ieder hun eigen dappere mentaliteit en unieke achtergrond.  

Geloven dat een groot deel van onze motivatie als individuen en als ondernemers eruit bestaat ons onderdeel te voelen van iets dat groter is dan onszelf.

Dat wij waarde kunnen creëren door elk uniek verhaal achter ons bedrijf en ons als persoon te verbinden met de (online) wereld. 

Wees het voorbeeld en geef een wereld vorm waarin we allemaal willen leven.

Logo VideraVitae zonder naam

VRAAG JE JE AF WAT WE SAMEN MET ONZE PARTNERS VOOR JE KUNNEN BETEKENEN ?

  • Strategic Life & business Coaching 
  • Webdesign
  • Brand Vision 
  • Brand Identity & Strategy
  • Digital Vision Marketing
  • Logo & Identity Design

Kernwaarden

Onafhankelijkheid

Geestelijk, Mentaal, Emotioneel, Fysiek En Financieel

Onze omgeving heeft effect op onze interne wereld. Onze interne wereld is de ‘oorzaak’. Als je de resultaten wilt veranderen, verander dan de wortels. Alles begint en eindigt bij onszelf.

Dankbaarheid

De basis van succes in de 13 levenscategorieën

Dankbaarheid de hoogste staat van zijn. Door hierin te blijven, blijven we in creatief denken in plaats van competitief denken. Focus op het creëren, niet op het concurreren.

Vrijheid

Ik streef naar Vrijheid.

Vrijheid om niet alleen te doen wat we graag doen en de wereld een betere plaats maken met onze gaven en talenten, maar ook het vrij zijn van angst, onzekerheid, en de mening van anderen.

Passie

Focus eerst op het Doel En je Passie, En het geld volgt vanzelf

Zonder passie in je leven verlies je het vermogen van vreugde om te leven. Deel je passie en word een expert in wat je graag doet. Inspireer en help er mensen mee in de wereld.  

Identiteit

Een verbonden gemeenschap is alles

Hecht waarde aan ‘authentieke’ mensen. Werknemers of ondernemers omdat zij dichter bij zichzelf staan en werken vanuit hun diepste zingeving, 

Betrouwbaarder, niet vervalst, geloofwaardiger. Vertalend in gedrag, betekent het zoveel als congruent zijn in denken en doen. Een authentiek persoon is trouw aan zijn eigen persoonlijkheid. Hij is zichzelf, handelt vanuit zijn eigen drijfveren, is zich bewust van wat hij wil en waar hij voor staat. 

Maak kennis met Randy Wulms

Oprichter van VideraVitae, Coaching, Webdesign, Marketing & Branding.

Het was het nastreven van die vrijheid waardoor ik verliefd werd op het ondernemen……

‘Vrijheid gaat voor mij veel verder dan alleen geld verdienen. Het gaat erom niet alleen aan jezelf te denken, maar er ook voor anderen te zijn. Die twee dingen bij elkaar en je creëert een leven van vrijheid, passie en vervulling’

Ontwerp zonder titel 7

Social media links

Persoonlijke Facebook-pagina: (8) Randy Wulms | Facebook

Officiële Instagram: Randy Wulms (@randywulms) • Instagram-foto’s en -video’s

Beoordeel ons met een Google Recensie: https://g.page/videravitae/review?rc

Verbinding

Scroll naar top