loader image

Wat is de Drive van VideraVitae

Bij VideraVitae is het onze missie om individuen en bedrijven een duidelijke visie voor hun toekomst te geven. Alles wat we doen is gericht op het ontdekken van de kernwaarden, drijfveren en missies van onze klanten via ons vierdelige systeem dat een duidelijk begin- en eindpunt biedt.

Ons systeem helpt u duidelijkheid te krijgen over uw persoonlijke en zakelijke sterke punten, identificeert uw talenten en schaalbare publiek, optimaliseert uw inkomen en maximaliseert uw platform om uw doelen te bereiken.

We proberen de ideeën, visies, strategieën en plannen van onze klanten te begrijpen, zodat we hen kunnen helpen complexe problemen aan te pakken en ze te vereenvoudigen tot bruikbare stappen.

Van het ontdekken van uw talenten tot het verbinden van uw levensverhaal met uw zakelijke publiek, wij inspireren en stellen u in staat om uw kwaliteiten te versterken voor meer succes.

Bij VideraVitae doen we er alles aan om aan uw persoonlijke en professionele behoeften te voldoen. Ons netwerk van experts staat altijd voor je klaar om je te helpen groeien en je doelen te bereiken.

We zijn er nu voor je. Laten we samenwerken om te groeien naar een toekomst die perfect bij jou past.

MISSIE 

Bij onze webdesign-, marketing-, branding- en copywritingactiviteiten streven we ernaar om te verbinden, inspireren, ontwikkelen en transformeren. We ondersteunen zowel particulieren als bedrijven, elk met hun eigen moedige mentaliteit en unieke achtergrond.

Wij geloven dat een aanzienlijk deel van onze motivatie als individu en ondernemer voortkomt uit het gevoel dat we deel uitmaken van iets dat groter is dan wijzelf. We weten dat we waarde kunnen creëren door onze unieke verhalen en persoonlijke identiteiten te verbinden met de online wereld.

Door het goede voorbeeld te geven, kunnen we een wereld vormgeven waarin we allemaal willen leven.

Logo VideraVitae zonder naam

VRAAG JE JE AF WAT WE SAMEN MET ONZE PARTNERS VOOR JE KUNNEN BETEKENEN ?

  • Strategic Life & business Coaching 
  • Webdesign
  • Brand Vision 
  • Brand Identity & Strategy
  • Digital Vision Marketing
  • Logo & Identity Design

Kernwaarden

Onafhankelijkheid

Geestelijk, Mentaal, Emotioneel, Fysiek En Financieel

Onze omgeving heeft effect op onze interne wereld. Onze interne wereld is de ‘oorzaak’. Als je de resultaten wilt veranderen, verander dan de wortels. Alles begint en eindigt bij onszelf.

Dankbaarheid

De basis van succes in de 13 levenscategorieën

Dankbaarheid de hoogste staat van zijn. Door hierin te blijven, blijven we in creatief denken in plaats van competitief denken. Focus op het creëren, niet op het concurreren.

Vrijheid

Ik streef naar Vrijheid.

Vrijheid om niet alleen te doen wat we graag doen en de wereld een betere plaats maken met onze gaven en talenten, maar ook het vrij zijn van angst, onzekerheid, en de mening van anderen.

Passie

Focus eerst op het Doel En je Passie, En het geld volgt vanzelf

Zonder passie in je leven verlies je het vermogen van vreugde om te leven. Deel je passie en word een expert in wat je graag doet. Inspireer en help er mensen mee in de wereld.  

Identiteit

Een verbonden gemeenschap is alles

Hecht waarde aan ‘authentieke’ mensen. Werknemers of ondernemers omdat zij dichter bij zichzelf staan en werken vanuit hun diepste zingeving, 

Betrouwbaarder, niet vervalst, geloofwaardiger. Vertalend in gedrag, betekent het zoveel als congruent zijn in denken en doen. Een authentiek persoon is trouw aan zijn eigen persoonlijkheid. Hij is zichzelf, handelt vanuit zijn eigen drijfveren, is zich bewust van wat hij wil en waar hij voor staat. 

Maak kennis met Randy Wulms

Oprichter van VideraVitae, Webdesign, Coaching Marketing, Branding & Copywriting.

Het was het nastreven van die vrijheid waardoor ik verliefd werd op het ondernemen……

‘Vrijheid gaat voor mij veel verder dan alleen geld verdienen. Het gaat erom niet alleen aan jezelf te denken, maar er ook voor anderen te zijn. Die twee dingen bij elkaar en je creëert een leven van vrijheid, passie en vervulling’

Ontwerp zonder titel 7

Social media links

Persoonlijke Facebook-pagina: (8) Randy Wulms | Facebook

Officiële Instagram: Randy Wulms (@randywulms) • Instagram-foto’s en -video’s

Beoordeel ons met een Google Recensie: https://g.page/videravitae/review?rc

Verbinding

Scroll naar top