loader image

Logo & Identity Design

Hoe ons team werkt

 

In tegenstelling tot veel logo-ontwerpers brengt VideraVitae jouw bedrijfsverhaal, missie, visie en doelgroep samen tot 1 geheel. Hieruit maken wij  een lijst van doelen waaraan de nieuwe identiteit moet voldoen.

Tijdens de ontwerpfase zullen we, met de doelen als referentie, mind-mapping en visuele brainstormtechnieken gebruiken om tal van ideeën en aanwijzingen voor jouw logo te verkennen. Te beginnen met potlood en papier. De logoconcepten tekenen wij eerst uit voordat wij met Adobe Illustrator gaan werken.

Door vectorsoftware te gebruiken, creëeren wij schaalbare illustraties die eenvoudig op elke grootte kunnen worden gereproduceerd zonder kwaliteitsverlies. Dit betekent dat je elke keer professionele resultaten van hoge kwaliteit hebt, ongeacht de maat die je logo moet hebben.

office 1834294 1920

Een diepgaand ontwerpproces voor merkidentiteiten

 

Logo-ontwerpen kunnen komen in vele vormen, van eenvoudige logo’s, gebaseerde logo’s, tot monogrammen en emblemen/badges. Wij  adviseren je graag over de beste aanpak op basis van jouw branche, doelen en doelgroep.

Als je geïnteresseerd bent om met ons aan je logo of merkidentiteit te werken, gebruik het online contactformulier hieronder om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Vraag nu je gratis eerste consult aan. Wij maken een strategisch plan om je daar te brengen waar je wilt zijn.

computer 297754 1280 logo

“A logo doesn’t sell (directly), it identifies.”

Scroll naar top