loader image

Logo & Identity Design

Ontdek de kracht van een goed gemaakt logo dat het verhaal van je merk vertelt.

 

Bij VideraVitae ontwerpen we niet alleen logo’s, we brengen uw bedrijfsverhaal, missie, visie en doelgroep samen om een samenhangende merkidentiteit te creëren die zich onderscheidt van de massa.

Ons team van experts zal met u samenwerken om de doelen te identificeren die uw nieuwe logo moet bereiken. Met behulp van mindmapping en visuele brainstormtechnieken verkennen we talloze ideeën en aanwijzingen voor uw logo, te beginnen met potlood- en papierenschetsen voordat we verder gaan met Adobe Illustrator.

Met behulp van vectorsoftware maken we schaalbare illustraties die eenvoudig op elk formaat kunnen worden gereproduceerd zonder kwaliteitsverlies. Dit betekent dat u altijd professionele resultaten van hoge kwaliteit krijgt, ongeacht hoe groot of klein uw logo moet zijn. Vertrouw ons om u te helpen bij het creëren van een logo dat boekdelen over uw merk spreekt en de aandacht van uw doelgroep trekt.

computer 297754 1280 logo
office 1834294 1920

Transformeer je merkidentiteit met ons diepgaande ontwerpproces. Bij VideraVitae gaan we verder dan alleen het maken van een logo. We brengen jouw bedrijfsverhaal, missie, visie en doelgroep samen tot een kleine identiteit die jouw merk tot leven brengt.

Of je nu een eenvoudig logo nodig hebt of een complex monogram, ons team van experts zal jou begeleiden bij het kiezen van de beste aanpak die voorbij is aan jouw branche en doelstellingen. Ons ontwerpproces begint met het maken van een lijst van doelen waaraan de nieuwe identiteit moet voldoen. Vervolgens gebruiken we mindmapping en visuele brainstormtechnieken om tal van ideeën en inzichten voor jouw logo te verkennen.

Onze ontwerpers begonnen met potlood en papier en tekenden de logoconcepten voordat ze met Adobe Illustrator gingen werken. Door vectorsoftware te gebruiken, creëren wij schaalbare illustraties die eenvoudig op elke grootte kunnen worden geproduceerd zonder kwaliteitsverlies. Dit betekent dat je elke keer professionele resultaten van hoge kwaliteit hebt, de grootte die je logo moet hebben.

Geef je merkidentiteit de aandacht die het verdient. Vul ons online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte en werk samen met ons aan een logo of merkidentiteit die jouw bedrijf vertegenwoordigd.

“A logo doesn’t sell (directly), it identifies.”

Scroll naar top