loader image

Digital Vision marketing

 

Luister, verbind en beïnvloed. Digital marketing is meer dan een platform om bekendheid te krijgen voor je bedrijf. Het bevat verschillende kanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn, die tools bieden om geavanceerde campagnes te maken, inclusief verschillende persona’s en meerdere remarketinglagen met geteste advertenties en nog veel meer.

mobile phone 1087845 1920 1

39 % van zware gebruikers onderzoekt producten en diensten op social media

Social media speelt een steeds belangrijkere rol in het leven van consumenten. Traditioneel werd sociale media gezien als een platform om contact te maken. Verrassend genoeg besteedt de X generatie  (35-49 jaar) veel meer tijd online: ze brengen 7 uur per dag door op sociale media in vergelijking met millenials die bijna 6 uur doorbrengen. Bij de vrouwelijke volwassenen van de generatie X in 2018 werd 25% van hun totale wekelijkse mediatijd besteed aan sociale media.

macbook, apple, imac
banner 935470 1920

Bouw gelijkheid op door contact te maken met je klanten op sociale media. Er zijn drie soorten gebruikers van sociale media: zwaar, gemiddeld en licht. Zware gebruikers brengen dagelijks meer dan 3 uur door op sociale media. 30% van de zware gebruikers vindt het belangrijk om hun favoriete merken of bedrijven op sociale media te steunen. Consumenten willen dat hun stem wordt gehoord. Wij van VideraVitae gaan in gesprek met deze consumenten en bouwen  merkloyaliteit op voor je bedrijf.

Wij van VideraVitae zullen een unieke social media-strategie samenstellen die is afgestemd op het publiek van jouw product/diensten en die aansluit bij je visie en bedrijfsdoelstellingen. Een gericht actieplan stelt je in staat doelstellingen te hebben en resultaten te meten om mislukkingen te identificeren en te optimaliseren voor optimale conversie. 

“Imagine a world in which every single person on the planet is given free access to the sum of all human knowledge.”

Wij bellen je terug!

Scroll naar top