loader image

Bedankt voor het betalen van de 1e termijn van je klanten vangende website

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken. 

Binnen enkele minuten ontvang je een bevestiging van de betaling via de mail vanuit paypro.

Het gehele systeem van je nieuwe klanten vangende website zal in 7 dagen voor je worden opgezet en worden geoptimaliseerd om bezoekers om te zetten tot leads, afspraken en klanten.

hieronder nog even een overzicht van je aankoop.

klanten vangende website

Een systeem om meer klanten aan te trekken
69
P/maand & altijd opzegbaar
 • Een gepersonaliseerde website die er 2021 uit ziet!
 • Chat Widget om bezoekers direct te woord te staan en hun gegevens op te slaan! 45% van de marketers zeggen dat hun klanten uit website interactie komt!
 • Meerdere pagina’s waaronder een vragenformulier specifiek voor jouw business om klanten om te zetten tot gekwalificeerde prospects!
 • Maandelijkse onderhoud om je website en het klanten vangende systeem gezond te houden! Zoals dagelijkse back-ups, Hosting (supersnelle SSD webruimte)
 • Toegang tot de software waarin jijzelf aanpassingen kunt doen als je wilt.
 • Normaal vraag ik €500,- voor eenmalige opbouw en activatie, 𝐝𝐞 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝟓 𝐤𝐫𝐢𝐣𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐭 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬!
 • 24/7 support
 • Het gehele systeem van je nieuwe klanten vangende website zal in 7 dagen voor je worden opgezet en worden geoptimaliseerd.
 • T/m 5 pagina's
 • Exclusief domeinnaam
Meest gekozen

Responsive Website Design

 

Responsive Website Design wilt zeggen dat de website zo is gemaakt dat deze zich aanpast aan de grote van het beeldscherm. Van een desktop computer is dat meestal een TFT scherm, bijvoorbeeld een 19 of 21 inch. Aan een tablet met bijvoorbeeld een 7 of 10 inch scherm en aan een kleiner scherm als dat van een smartphone, bijvoorbeeld een 5 inch.

Het gaat om inloggen, wijzigen, opslaan en klaar

 

Content Management Systeem (CMS)

Met het intuïtieve beheerpaneel (ook wel in het Engels verwoord: Content Management Systeem) is het beheren van de website een fluitje van een cent. Met hetzelfde gemak als bijvoorbeeld MS Word® kunnen tekst en afbeeldingen gewijzigd worden of nieuwe (webpagina’s) worden toegevoegd. Een onbeperkt aantal overigens.

Google Maps

 

Voor alle schermen

De exacte locatie waar je bedrijf is gevestigd, handig en snel kenbaar gemaakt met een plattegrond (eventueel Google Maps en routeplanner functies van Google). Door te klikken op een link op je website, wordt de navigatie op smartphone gestart. Heel handig en een groot gebruikersgemak.

Impressie

 

Foto gallerij / Portfolio

Wil je bezoekers van je website een impressie geven van je bedrijf? Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Er kunnen meerdere foto impressies worden toegevoegd. Tot pakweg 5 impressies met elk 100 foto’s (zelf aanleveren) is wel inbegrepen.

Groot gebruikersgemak

 

Voor jou geregeld

24/7 eenvoudig wijzigen, zelfs met je smartphone op locatie even een (nieuws)bericht toevoegen. Met hetzelfde gemak onbeperkt webpagina’s toevoegen, wijzigen en uitbreiden met bijvoorbeeld een offerteformulier. We regelen het allemaal, maar… gaat het om een nieuwe website die je besteld dan doen we sowieso alles dat je eenvoudig per mail, post of persoonlijk aanlevert voor je publiceren en in de website verwerken. Daarna kan dat nog steeds en met het CMS kun je dat als je wilt zelf doen.

Bereik en behoud klanten met e-mailcampagnes

 

Zet e-mailcampagnes op die de stijlen, producten en blogposts van uw site binnenhalen, zodat uw communicatie moeiteloos on-brand aanvoelt.

Maandlasten zijn bij VideraVitae vrijwel nooit van toepassing voor de ontwikkeling van websites en andere werken. Gaat het om bijvoorbeeld (periodiek)onderhoud, webhosting, domeinnaam registratie en instandhouding, servicepakket of bijvoorbeeld voor het verrichten van werkzaamheden op je verzoek of volgens vaste afspraak, dan zijn er wel periodieke kosten. Maar voor bijvoorbeeld de nieuwsbrieven module om direct e-mailings (nieuwsbrieven te versturen) niet, voor chatbox op de website niet.

Onderhoudspakket Website | Webshop

Maandelijkse onderhoud om je website en het klanten vangende systeem gezond te houden!
25
P/Maand
 • Onbeperkt e-mailadressen en mailboxen
 • inclusief aanpassingen - zoals foto's en of teksten op je webpagina's ( t/m 1 uur werk )
  Standaard Uurtarief € 55 waarop je met dit pakket geen rekening hoeft te houden
 • Webpagina's toevoegen met informatie
Populair

Prijsbepalend


Factoren die van invloed zijn op prijs zijn bijvoorbeeld: correctieronde(s), aanleveren materiaal, tekst, hoeveelheid content, huisstijl, logo, bronbestanden die wel/niet aanwezig zijn, overleggen, uitgaan van template of ontwerp vanaf blanco, maatwerk, specifieke wensen of eisen, meerdere navigatiemenu’s, type navigatiemenu(s).

Zaken die bij VideraVitae  nauwelijks van invloed zijn: contactformulier of meerdere, aantal webpagina’s, aanpassen kleur(en), lettertype, kopteksten/grote.

In hoeverre je idee of project al uitgewerkt is. Gaat het bijvoorbeeld om een nieuwe onderneming, dan zijn soms niet alle zaken al even duidelijk en kunnen één of meer brainstormsessies uitkomst bieden.

Van A-Z
Wil je gewoon (alles) uitbesteden, zodat je je op je kernactiviteit kunt richten, dan ben je zeker aan het juiste adres. Ook ná oplevering van je website of webshop. Denk aan een huisstijl waaronder logo, vormentaal, typografie, visitekaartjes, briefpapier, website met daarin nieuwe huisstijl verwerkt, hosting, domein, email, continuïteit gewaarborgd, zelf inloggen op beheerpaneel website, directe mailings verzorgt enzovoorts.

cropped foto in mac dimension 3 logo 2
Scroll naar top