loader image

Yes !!! Jullie zijn samen geregistreerd voor het Building Your Dream Life in 13 Dimensions Coaching Program 2021.

DANKJEWEL VOOR JE AANMELDING & HET ZETTEN VAN DE EERSTE STAP.

Kopie van Kopie van Zonder titel

Jullie zijn nu officeel lid van onze community. We werken met je samen totdat je succes en transformatie hebt behaald in minimaal 7 van de 13 dimensies. Jullie hebbben gekozen van jezelf de beste versie te gaan maken.

Om alles vlekkeloos en op een krachtige manier te laten verlopen: laat zo veel mogelijk gegevens achter in de 2e stap van jullie aanmelding hieronder.

Vertel ons wie jullie zijn en wat jullie situatie momenteel is. Leg ons kort en krachtig uit wat jullie willen bereiken met dit coaching programma.

Er zijn geen foute antwoorden, vertel ons wat als eerste in jullie opkomt.

Zo kunnen we jullie nog beter en sneller begeleiden naar de volgende stappen.

Jullie ontvangen binnen 48 uur een e-mail van ons met de uitnodiging voor ons online videogesprek!

Deel jouw inschrijving met je vrienden & show our coaching program some love

Wat staat jullie onder andere te wachten.....

Voordat jullie aan je Building your dream life in 13 dimensions Coaching reis beginnen, is het belangrijk een idee te krijgen van jullie basislijn – je startpunt.

Het building your dream life in 13 dimensions coaching programma is een zeer nauwkeurig zelfevaluatieproces, dat ieder van jullie laat zien hoe het echt met je gaat in de 13 dimensies van je leven.

Hier ontdek je precies op welke gebieden van het leven je uitblinkt, welke de meest dringende aandacht nodig hebben, en wat je algehele tevredenheidsscore voor het leven is.

Het beste is het building your dream life in 13 dimensions Assessment voor en na het coaching-programma te nemen, zodat je eenvoudig je voortgang en resultaten kunt meten. Je zult verbaasd zijn om te zien hoeveel je kunt groeien in het komende half jaar.

Na het Videogesprek krijg je volledige toegang tot de oriëntatiefase waarin je de 13 dimensies leert kennen.

  • Steun. Weet dit: Dit Coaching programma is geen cursus, het is een volledig coaching programma. Met twee wekelijkse coaching gesprekken, driemaandelijkse meetups, en dagelijkse ondersteuning binnen onze VideraVitae gemeenschap. Transformatie en effectiviteit is onze prioriteit.

 

  • De handleiding die wij je geven doet je bewust en onbewust dagelijks met onze tools bezig zijn, waardoor je wekelijks meer succes zult behalen. Met een gestructureerd framework  dat wekelijks klaar staat om met je te werken. Bouw discipline op en zet je in voor de gemeenschap. Ondersteun jij anderen, dan zal dit leiden tot meer waarde in de groep en je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je geen antwoorden op je vragen zult krijgen.

 

  • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met de anderen in de gemeenschap. En je ontdekt hoe je een sterkere relatie opbouwt met je gezin, familie, business partners of je kind. Hoe sterker je band met iedereen die in het leven iets voor je betekent, hoe gelukkiger jij je zult voelen. We zullen veel tijd besteden aan het opbouwen van zelfdiscipline en zelfvertrouwen. De bouwstenen voor sucess in alle 13 dimensies.

Implementeer ons systeem en strategieën, zodat je je droomleven kunt leven. We doen dit met je totdat je succes en transformatie behaald hebt in ten minste 7 van de 13 dimensies.

Het belangrijkste:
Geniet van het proces en bereid je voor op een levensveranderende ervaring.

En niet te vergeten de 4 Bonus Dimensies met gigantisch veel extra waarde.

foto in mac dimension GROEW
JE BEDRIJF LATEN GROEIEN | START EEN SUCCESVOLLE BUSINESS
TIME MANAGEMENT NIEUW
TIJDSBEHEER
foto in mac dimension 3 nieuw
SECRETS OF MAKING MONEY REVEALED 
VANAF SEPTEMBER TOEGANG 
computer bonus
2 JAAR TOEGANG TOT DE PRIVÉ MASTERMIND GROEP

Dit maakt het alles zo speciaal.......

  • VOLLEDIGE TOEGANG TOT HET COACHING PROGRAMMA

Binnen jullie lidmaatschapsgebied ontgrendel je stap voor stap alle dimensies. videolessen en sjablonen. Zo weet je precies wat je kunt doen zodra je dagelijks wakker wordt.

 

  • DE TOEGANG EN GARANTIE  TOTDAT JE SUCCES EN TRANSFORMATIE HEBT BEHAALD IN MINIMAAL 7 VAN DE 13 DIMENSIES:

Als jullie toegewijd blijven, blijven wij bij jullie zolang als nodig is om succes en transformatie te behalen in minimaal 7 van de  13 dimensies. Doe mee met alle coaching calls die je wilt en krijg mentorschap en begeleiding totdat je succes ervaart. 

 

  • LEVENSLANG LIDMAATSCHAP TOEGANG!

Doe de dingen in je eigen tempo zonder je zorgen te maken over het verliezen van de toegang tot dit  programma. Wanneer je je aanmeldt voor het Vision Coaching Programma, heb  je levenslang toegang tot dit programma en alle cursusmaterialen, inclusief alle updates en upgrades, zodat je altijd weet wat wel en niet werkt. En, als je een moeilijkere periode doormaakt, zodat je terug kunt vallen op dit bewezen levensveranderde systeem. 

Deel jouw inschrijving met je vrienden & show our coaching program some love

Heb je nog vragen? Neemt contact met ons op via ons Contactformulier of bel, stuur een bericht naar  +31655695688.

Scroll naar top